ervaringHier kun je de ervaringen lezen van ouders en kinderen over de cursus Muziek op Schoot.

Datum: 13-01-2019

Maud (11 maanden) leek de kleine muziekinstrumenten leuk te vinden en zittend op een kleedje vooruit getrokken worden door de ruimte. Zij leek op het eind van de cursus ook echt door te hebben dat Kiki de les begon en eindigde. Thuis herhalen deed het ook goed, zoals het aanraakliedje "Zachtjes streel ik jou."
Tussen juf Marieke en de kinderen/ouders was sprake van een leuke interactie.
Ik vond het erg leuk om de liedjes mee te krijgen naar huis. Vooral met notenbalk, aangezien ik soms de melodie kwijt was... Leuk om soms klassieke muziek ertussen te horen en de vele verschillende muziekinstrumenten voor de kinderen.

Mirjam, mama van Maud.


Datum: 13-01-2019

Wanneer jij met een instrument speelde vond Ava dat reuze interessant! Het zelf spelen op kleine instrumenten en bewegen op muziek waren favoriet voor mijn dochter.
Kinderen voelen zich snel prettig bij je heb ik het idee.
Bedankt voor de leuke lessen!

Lotje, mama van Ava.


Datum: 13-01-2019

De cursus Muziek op Schoot was een groot succes voor Amélie en mij. Opvallend was hoe snel mijn kind nadoet, de liedjes die we meekregen thuis herkent en geniet van de lessen samen met de andere kinderen.
Ik vond het fijn dat we met een kleine club waren (6 kinderen).
Fijn dat je verschillende instrumenten de revue laat passeren. Top dat we de liedjes na afloop mee naar huis kregen.

Karin, mama van Amélie.


Datum: 06-04-2016

Ik heb met veel plezier meegedaan aan de wintercursus bij MUZIEK MET MARIEK. Mijn dreumes vond het erg leuk en heeft er zichtbaar van genoten. In een huiselijke sfeer en met veel creativiteit heb ik nieuwe liedjes geleerd om met mijn zoontje te zingen/spelen. Na afloop kreeg ik de bladmuziek mee naar huis waardoor ik ook thuis met de nieuwe liedjes aan de slag kon. Zeker een aanrader en ik doe in de toekomst vast nog eens mee. 

Ninke, mama van Peer.


Datum: 26-03-2015

Wij hebben het leuk gehad tijdens de muzieklessen.
Thuis zingen we nog graag een aantal liedjes samen, vooral het opruimliedje wordt vaak ingezet. Ook maken we een kringetje en dansen met elkaar door de kamer.
Leuk ook dat je aanhaakte op de belevingswereld van Jens, door een liedje over dinosaurussen te zingen met de kinderen. Bedankt voor de gezellige ochtenden en de gastvrijheid.
Jens heeft genoten en zingt het liefst de hele dag. Ook pakt hij steeds vaker zijn instrumentjes om muziek mee te maken.

Jorien, mama van Jens


Datum: 03-01-2015

Beste Marieke,
Hartelijk dank dat wij een muziekles voor dreumesen en peuters hebben mogen bijwonen. Je gebruikt leuke vrolijke liedjes waarbij ook gezellig bewogen wordt. Ook had je allerlei muziekinstrumenten die je in verband met het naderende Sint-feest ingepakt had en het daardoor extra spannend maakte voor de kleintjes. Ze vonden het geweldig! Nogmaals dank en veel succes met je nieuwe bedrijf.

Evelien, mama van Quinten


Datum: 08-12-2014

Op 1 december hebben wij kennis gemaakt met muziekpraktijk MUZIEK MET MARIEK. We hebben deelgenomen aan een les Samen Muziek Maken op locatie. We waren met vier kinderen van rond de 2 jaar oud. Je zag dat de kinderen al nieuwsgierig werden toen ze de gitaar zagen.
We hebben gezongen en gedanst en muziek gemaakt. Wat ik erg leuk vond om te zien was dat Marieke inspeelt op het thema Sinterklaas. Er was een ontspannen sfeer en hoewel Koen’s Lego Duplo aanlokkelijk in het zicht stond, deden de kinderen goed mee met de muzikale activiteiten. Onze zoon heeft vooral genoten van het zelf muziek maken. Er waren veel verschillende instrumenten maar het Glockenspiel was voor hem het leukste!  Kortom we hebben genoten van de muziekles!

Esther, mama van Koen.


Datum: 08-12-2014

Leuke dans/muziek les gehad. Leuke nieuwe nummers en goede interactie met de kinderen. Tijn vond vooral zelf met de muziekinstrumenten spelen erg leuk!

Ghita, mama van Tijn.